Skip to main content

Minőségpolitika

A B&S Elastic Kft. legfőbb törekvése, hogy a műszaki gumi- és műanyagipari termékeinek minőségével messzemenően kielégítse a vevői, valamint az alkalmazható jogszabályi és egyéb szabályozó követelményeket. Tevékenységének központi célja a vevői elégedettség növelése a bevezetett minőségirányítási rendszer eredményes alkalmazásával.

A vezetés elkötelezte magát az ISO 9001:2015 és IATF 16949:2016 rendszerek működtetése és folyamatos fejlesztése mellett. Gyártó és támogató folyamatainkba integráltuk a „null hiba” minőségszemlélet, a minőségfejlesztés módszerek következetes alkalmazását, valamint a kockázat-alapú gondolkodásmódot.

Célkitűzéseink kiindulópontját a vevő által elvárt minőségű termékeknek a vevő által kért határidőre való szállítása jelenti, ötvözve az ésszerű gyártási kultúrával a veszteségek csökkentésén és az erőforrások hatékony kihasználásán keresztül.

A munkatársainktól elvárjuk a közreműködést céljaink megvalósításban, a megfelelő szakmai és magatartáskultúra betartását, a minőségirányítási előírások szerinti munkavégzést, minőségtudatos gondolkodást, valamint szaktudásuk gyarapítását. Az ezekhez szükséges erőforrásokat, illetve ösztönző légkört a vezetés minden munkavállaló számára biztosítja.

Munkánk végzése közben folyamatosan odafigyelünk a környezettudatos gondolkodás kialakítására és a munkabiztonságra. A gyártó és vizsgáló berendezések folyamatos fejlesztésével az infrastruktúrát és a munkakultúrát az európai normák szerint kívánjuk alakítani.

Szállítóinktól elvárjuk, hogy az általuk nyújtott termékek és szolgáltatások minőségével hozzájáruljanak a fent megfogalmazott céljaink eléréséhez.

A fentiek megvalósításával hosszútávon megbízható partnerei kívánunk lenni jelenlegi, és leendő vevőink számára.

 

Tiszaalpár, 2017. február 23.

 

alairas
_____________________________________
Balázs Róbert
ügyvezető
B&S Elastic Kft.