Skip to main content

Küldetésünk

A B&S Elastic Kft több mint 25 éves működését dinamikus fejlődés jellemezte, folyamatos telephely bővítéssel, modernizációval, infrastrukturális és technológiai fejlesztésekkel.

Kuldetesunk

Az 1200 m2 alapterületű, modern vulkanizáló üzemcsarnokunk 2011-ben, míg az 1800 m2 területű új extruder üzemcsarnokunk 2015 közepén került átadásra.
Egy 2014-es informatikai beruházás keretében új ERP rendszert vezettünk be, mely a napi-operatív munka támogatása mellett döntéstámogató funkciót is ellát, alapot szolgáltatva a középtávú döntések meghozatalához.

Új gyártógépek beszerzése, és a modern gyártástechnológiák meghonosítása elengedhetetlen versenyképességünk fenntartása érdekében. Korszerűsítési törekvéseink középpontjában a termelékenység növelése, és a gyártási veszteségek csökkentése áll, de új beruházásainkat mindig a vevői igények és a futó projektek figyelembevételével tervezzük meg.

Középtávú céljaink között szerepel egy jól felszerelt laboratórium kialakítása, lehetővé téve az anyagvizsgálatok házon belüli elvégzését.
Hosszú távú célunk az autóipari beszállítóként elért eredményeink fenntartása és további növelése új projektek elnyerésével.
A jövőben szeretnénk külföldi piacok felé nyitni új vevők felkutatásával.

Célunk a régió legmeghatározóbb vállalkozásaként hosszú távú, biztos munkalehetőséget biztosítani a környéken élők számára.