Skip to main content

Élelmiszeripari szilikon cső

Élelmiszeripari szilikon cső

Élelmiszeripari szilikon cső
Élelmiszeripari szilikon cső
Produktbeschreibung

Az élelmiszeripari szilikon csövek és tömlők előállítása extrúziós technológiával történik. Ez lehetővé teszi, hogy csöveinket széles méret- és színválasztékban tudjuk előállítani. A nagy tisztaságú szilikon kaucsukból előállított termékeink kiválóan alkalmazhatók az élelmiszeripar számos területén. A felhasznált szilikon alapanyagok élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek. Különböző formában felhasználhatók az élelmiszeripari szilikon csöveink.

Az élelmiszeripari minősítéssel ellátott szilikonból előállított élelmiszeripari szilikon csövek fő jellemzője közé tartozik a nagy tisztaság, hosszú élettartam, rugalmasság, kiváló flexibilitás. Az élelmiszeripari szilikon tömlők nagy hőbírású termékek (-45°C-tól – + 180°C-ig). Ezeken felül még számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik mint pl.: elektromos szigetelő készség, ultraibolya sugárzás és vegyszer állóság, sterilizálhatóság. Alap színe áttetsző, de anyagába színezhető. A színezett élelmiszeripari szilikon cső termékek áttetszősége megőrizhető, de meg is szüntethető a színezőanyagok és termékparaméterek függvényében. Nagy előnye a színezett szilikonnak, hogy súrlódás hatására nem fog, a festék hő hatására sem válik ki az alapanyagból, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt alkalmas. Víztaszító hatása miatt vizes, nedves környezetben is használható. Az élelmiszeripari szilikon csövek számos jó tulajdonsága miatt sok feladatot tudnak ellátni.

 

Kérjük tekintse meg további szilikon cső termékeinket a gyűjtőoldalon.

Vissza a gyűjtőoldalra!

Empfehlungen für die Verwendung

Az élelmiszeripari szilikon csöveink kitűnő tulajdonsága miatt a felhasználási lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Folyadékok, gázok, szilárd anyagok szállítására.

  • tejfeldolgozás során fejéstől a palackozásik
  • borászatban leeresztő, átfejtő csőnek
  • szörpgyártásban adagolócsőnek
  • hobbi célra akváriumi lélegeztetőcsőnek, horgászzsinór gubancgátlónak.
  • stb.

 Árajánlatkérésében kérem adja meg a külső és belső átmérőt, belső átmérőt és falvastagságot, vagy külső átmérőt és falvastagságot. Illetve a kívánt színt.